2021-01-28 18:13:02

OBAVIJEST O NAČINU ODVIJANJA NASTAVE OD 01. VELJAČE 2021.G

Poštovani učenici i roditelji,

od ponedjeljka 01. veljače 2021. godine prema odluci MZO – a za učenike završnih razreda nastava će se nastaviti odvijati u školi u jutarnjoj smjeni, dok za učenike 1., 2. i 3. razreda nastavljamo s modelom C održavanja nastave, odnosno nastave na daljinu prema redovitom školskom rasporedu kojem učenici imaju pristup.

Učenici 1., 2. i 3. razreda su obavezni biti uz računala i na Loomenu i prema našem redovitom školskom rasporedu izvršavati zadane školske obaveze.

Nastavnici koji su po rasporedu za taj dan, postavit će svoje materijale, poveznice ili zadatke u svoje virtualne učionice. Učenici su dužni prisustvovati radu u virtualnoj učionici po rasporedu za taj dan te odraditi zadano i u dogovoru s predmetnim nastavnicima dati povratnu informaciju.

U slučaju bilo kakvog neprimjerenog ponašanja ili neizvršavanja obaveza nastavnici će obavijestiti razrednike i stručnu službu.

U slučaju bilo kakve potrebne pomoći učenici su slobodni obratiti se predmetnim nastavnicima, razrednicima i stručnoj službi.

Učenici pristupaju svojim virtualnim razredima  koji se nalaze na web stranici škole pod rubrikom "tečajevi" pomoću svojih AAI identiteta. (korisničko ime i lozinka).


Srednja škola fra Andrije Kačića Miošića Makarska