2021-01-15 08:34:00

Nastava u 2. polugodištu šk. godine 2020./2021.

Nastava u 2. polugodištu šk. godine 2020./2021.

 

Poštovani učenici i roditelji, od ponedjeljka (18. siječnja 2021.) kreće 2. polugodište ove školske godine.

Prema odluci MZO – a za učenike završnih razreda nastava će se odvijati u školi u jutarnjoj smjeni, dok za učenike 1., 2. i 3. razreda krećemo s modelom C održavanja nastave, odnosno nastave na daljinu prema redovitom školskom rasporedu kojem učenici imaju pristup.

Učenici 1., 2. i 3. razreda su obavezni biti uz računala i na Loomenu i prema našem redovitom školskom rasporedu izvršavati zadane školske obaveze.

Nastavnici koji su po rasporedu za taj dan, postavit će svoje materijale, poveznice ili zadatke u svoje virtualne učionice. Učenici su dužni prisustvovati radu u virtualnoj učionici po rasporedu za taj dan te odraditi zadano i u dogovoru s predmetnim nastavnicima dati povratnu informaciju.

U slučaju bilo kakvog neprimjerenog ponašanja ili neizvršavanja obaveza nastavnici će obavijestiti razrednike i stručnu službu.

U slučaju bilo kakve potrebne pomoći učenici su slobodni obratiti se predmetnim nastavnicima, razrednicima i stručnoj službi.

Učenici pristupaju svojim virtualnim razredima  koji se nalaze na web stranici škole pod rubrikom "tečajevi" pomoću svojih AAI identiteta. (korisničko ime i lozinka).

 

 

                                     

Ravnateljica: Evelin Bulić, prof.


Srednja škola fra Andrije Kačića Miošića Makarska