2020-12-11 10:25:34

NASTAVA NA DALJINU (14.12.2020. – 23.12.2020.)

Poštovani učenici i roditelji, od ponedjeljka (14. prosinca 2020.) krećemo s modelom C održavanja nastave, odnosno nastave na daljinu prema odluci MZO i naše SDŽ.

Učenici su obavezni biti uz računala i na Loomenu i prema našem redovitom školskom rasporedu kojem učenici imaju pristup izvršavati zadane školske obaveze.

 Nastava će se za sljedeća dva tjedna do kraja polugodišta (23. prosinca 2020.) održavati u jutarnjem terminu.

Nastavnici koji su po rasporedu za taj dan, postavit će svoje materijale, poveznice ili zadatke u svoje virtualne učionice. Učenici su dužni prisustvovati radu u virtualnoj učionici po rasporedu za taj dan te odraditi zadano i u dogovoru s predmetnim nastavnicima dati povratnu informaciju.

U slučaju bilo kakvog neprimjerenog ponašanja ili neizvršavanja obaveza nastavnici će obavijestiti razrednike i stručnu službu.

U slučaju bilo kakve potrebne pomoći učenici su slobodni obratiti se predmetnim nastavnicima, razrednicima i stručnoj službi.

Učenici pristupaju svojim virtualnim razredima  koji se nalaze na web stranici škole pod rubrikom "tečajevi" pomoću svojih AAI identiteta. (korisničko ime i lozinka).

 

 

                                     

Ravnateljica: Evelin Bulić, prof.


Srednja škola fra Andrije Kačića Miošića Makarska