2019-12-23 01:01:00

Božićna priredba

Dana 23. prosinca u auli Škole održala se tradicionalna školska božićna priredba u kojoj su nastupali učenici i profesori...

  Božićna priredba

Učenici i profesori Škole zajedničkim radom darovali su malo zabave povodom Božića; pjesmom, recitacijom i igrokazom dočarali su ugođaj Božića u našoj školi. 

Voditelji školske priredbe bili su Sara i Karlo. Pjesmu Dalmatina Božić bijeli izvele su učenice trećeg razreda, Dora Prgomet i Tereza Srzić, a na gitari ih je pratio učenik četvrtoga razreda, Frano Ivanda. Pod vodstvom profesorice Sanje Rudež učenici trećih i četvrtih razreda izveli su pjesmu na njemačkom jeziku. Nakon njih nastupila je  učenica Luce Granić s pjesmom Tiha noć.

Ana Vučko i Ana Protrka izvele su recitaciju Susret u Božiću. Nakon njihove recitacije u tihom tonu, pjesmu Pacify her otpjevala je Lucija Grubiša koju je na gitari slijedio Frano Ivanda.A da ne prekidamo tradiciju koju smo započeli prošle školske godine, na pozornici je nastupio zbor nastavnika i djelatnika koji su nam otpjevali pjesmu Božić dolazi i Radujte se narodi. Učenici maturanti pripremili su jedan kratki igrokaz o tome kako su za vrijeme štrajka pred Božić izgubili znanje. Tko im je ukrao znanje, jesu li ga pronašli?...Nadamo se da ste ih gledali...Još jedna pjevačka nada naše škole, Lara Morović nastupila je s pjesmom Jinglebell rock.

Na kraju našeg veselog programa svima smo zaželjeli sretne i vesele božićne i novogodišnje blagdane!

 

SRETAN BOŽIĆ I NOVA GODINA!

  

  

Srednja škola fra Andrije Kačića Miošića Makarska